QC Poultry widziało, jak zakład przetwórczy w Montebello w Kalifornii stanął w płomieniach w weekend, dodając do fali "przypadkowych pożarów" wymierzonych w obiekty spożywcze w ostatnich miesiącach.
Raporty wskazują, że obiekt, położony na wschód od wschodniego Los Angeles i na południowy zachód od Doliny San Gabriel, zapalił się około godziny 16:00 w niedzielę. Kiedy strażacy przybyli na miejsce, byli świadkami ogromnych smug dymu wydobywającego się z budynku - zobacz materiał wideo poniżej:
Powiedziano nam, że gdy strażacy byli rozmieszczani, ogień rósł i został ulepszony do tak zwanego trzeciego alarmowego pożaru komercyjnego. Ze względu na jego intensywność strażacy początkowo skupiali się na tym, aby ogień nie rozprzestrzenił się na inne budynki.
Do godziny 20 pożar został ogłoszony jako "powalony", a lokalny serwis informacyjny KTLA poinformował, że żadne inne pobliskie struktury nie zostały uszkodzone. Oficjalna przyczyna pożaru pozostaje nieznana. (Powiązane: W czerwcu ferma kurczaków w Minnesocie tajemniczo spłonęła doszczętnie.)
Czy ktoś zwraca uwagę na niszczenie naszych zapasów żywności?
Gdyby był to jedyny pożar zakładu przetwórstwa spożywczego, który miał miejsce w tym roku lub w ubiegłym, nie byłoby to nowością. Ale były dziesiątki w całym kraju, a także kilka w innych krajach ostatnio.
Nagle w ciągu ostatniego roku zakłady, które produkują, przetwarzają lub w jakiś sposób zajmują się żywnością, którą wszyscy jemy, w tajemniczy sposób się zapaliły. Wiele z nich jest teraz ogromną stertą gruzu, ponieważ płomienie strawiły całe ich struktury.
Oto kilka lokalizacji, w których doszło do tych incydentów, a także rodzaje obiektów, których to dotyczy:
- Zakład przetwórstwa mięsnego w El Paso w Teksasie.
- Zakład produkcji masła w Caldwell, Id.
- Zakład przetwórstwa drobiu w Ontario, Can.
- Zakład przetwórstwa soi i biodiesla w Claypool, Ind.
- Liczne fermy kurczaków w Missouri, Maryland, Delaware i Iowa
- Centrum dystrybucyjne Walmart w Indianapolis
- Zakład Nestle w Jonesboro, Ark.
- Liczne zakłady produkcji jaj w Nebrasce, Iowa, Południowej Dakocie i Minnesocie
- Zakład przetwórstwa spożywczego w hrabstwie Maricopa w Arizonie.
- Liczne farmy indyków w Wisconsin, Pensylwanii i Minnesocie
Lista jest długa. W chwili pisania tego tekstu od początku tego roku doszło do ponad 100 pożarów zakładów spożywczych - sprawdź tę listę, aby się o tym przekonać.
Zaledwie tydzień przed ostatnim pożarem w Montebello, podobny miał miejsce w zakładzie warzyw i orzechów w Dufur, Ore. Tydzień wcześniej poważny pożar zniszczył zakład przetwórstwa mięsnego w New Hampshire.
To, czego jesteśmy świadkami, to głód spowodowany przez człowieka, który ostatecznie doprowadzi do masowego głodu – wszystko to oczywiście ma na celu zabicie tych, których "elita" uważa za "bezużytecznych zjadaczy".
To wszystko dzieje się na naszych twarzach i zbyt mało osób w ogóle wie, że to się dzieje. Miliony Amerykanów są po raz kolejny pochłonięte przez ich bezmyślny styl życia oparty na konsumpcjonizmie, zwłaszcza teraz, gdy większość ograniczeń covidowych została zniesiona.
"Człowieku, naprawdę będziemy jeść robaki" - napisał ktoś na Twitterze, widząc napis na ścianie ze wszystkim, co się dzieje.
"O dziwo, fabryki owadów działają płynnie" - dodał inny komentujący.
"To wszystko wina zmian klimatycznych", zażartował ktoś inny, po czym nastąpiła kolejna odpowiedź o tym, jak wszystkie fabryki szczepionek również mają się dobrze.
"Przewiduję, że przed nami jeszcze wiele" - dodał inny o tym, co przyniesie przyszłość dla produkcji żywności.
Aby być na bieżąco z najnowszymi wiadomościami o zniszczeniu zapasów żywności przez ogień, odwiedź FoodCollapse.com.
Przetlumaczono przez translator Google
zrodlo:https://www.naturalnews.com/
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz